Uni Brace

UniBrace de 'alles-kunner' nagelbeugel.

UniBrace de 'alles-kunner' nagelbeugel is een systeem met oneindige mogelijkheden. Het verandert de vorm van uw ingroeiende en/of convexe nagels op een zachte meer geleidelijke manier.

Door te werken met een combinatie van diverse krachten als heffen, roteren en veerkracht is de pedicure in staat om een snellere en effectievere behandeling toe te passen. Deze beugeltechniek is ook zeer geschikt voor risico patiënten zoals diabetici en patiënten met neuropathie. Dit omdat we verschillende bevestigingsmethode kunnen toepassen. De beugels zijn over de hele nagelplaat te plaatsen of slechts aan één kant. Ik kan afhankelijk van de situatie kiezen voor bevestigen op verschillende manieren. Afhankelijk van de indicatie of juist de contra indicaties, kan er gekozen worden om een haakje rond uw nagelrand te gebruiken, maar ik kan de beugel ook op uw nagel vastplakken. Soms zal ik ook voor een combinatie kiezen als de situatie daarom vraagt.

Het vastplakken van de beugel doe ik met composiet. Een volkomen veilig medisch goedgekeurd product, dat ook uw tandarts gebruikt. Het grote voordeel is dat het veilig is en er geen allergische reacties te verwachten zijn.

De beugels worden gemaakt van chirurgisch staal dat voldoet aan de strengste eisen. Het is veilig voor gebruik op het menselijk lichaam.

De behandeling is pijnloos en eenmaal op uw nagel aangebracht ziet het geheel er keurig netjes uit.

Ook hierbij is het grote geheim achter zonder twijfel het unieke Arkada TC-16 collageen serum. Dit serum bevat een zeer hoog aandeel (vis)collageen, dat ervoor zorgt dat de nagel en de huid en nagelbed elastisch worden. Dit zorgt ervoor dat ik in staat ben zo’n grote verandering van de vorm van uw nagel te maken in 1 behandeling. Daarnaast beschermt het tegen schimmels en bacteriën en helpt het uw nagel regenereren voor een betere nagelkwaliteit en groei.

“Sinds ik regelmatig een bezoekje breng aan Pedicasa ben ik van mijn nagelproblemen af!”