Arkada methode

Een revolutie voor de behandeling van ingroeiende nagels.

Deze mooie techniek, ontwikkeld door Adrian Arkada, podotherapeut in Polen, stelt mij in staat om op een zachte manier de ingroeiende nagel uit de nagelwal te buigen.

De techniek is geschikt voor bijna iedere vorm van ingroei. tgv trauma, verkeerd knippen, (hyper) convexe nagels of nagels die na een operatieve ingreep klachten blijven geven.

Door middel van de "Arkada's Cube" kan ik de teen fixeren zodat ik mijn handen vrij heb om de techniek rustig uit te kunnen voeren. Met dunne instrumenten lukt het me dan om de zijkant van de nagel in een zo optimaal mogelijk vorm te buigen. De nieuwe curve van de nagel wordt meteen gefixeerd met acryl.

U zult weinig pijn ervaren tijdens de behandeling. Het resultaat geeft al direct na één behandeling verlichting wat in de meeste gevallen voldoende is om de problematiek het hoofd te bieden. Meestal is één behandeling voldoende, echter in sommige situaties is een herhaling van de behandeling nodig. Het aantal controles hangt af van het type, de convexiteit (de kromming van de nagel) en hoe de nagel groeit.

Het resultaat zal vaak langduriger zijn dan met andere regulatie methodes. Maar het is wel net zoals bij ieder andere methode heel belangrijk dat de oorzaak aan gepakt wordt.

Het is dus erg belangrijk dat u de adviezen over het voorkomen van ingroeiende nagels ter harte neemt. Uw inzet draagt bij aan het resultaat.

Het grote geheim achter het succes van deze methode is zonder twijfel het unieke Arkada TC-16 serum. Dit serum bevat een zeer hoog aandeel van (vis)collageen, dat in combinatie met het bestandsdeel glycerine, zorgt ervoor dat de nagel, de huid en het nagelbed elastisch worden. Waardoor het lukt om zo'n grote verandering aan te brengen in de vorm van uw nagel. Daarnaast beschermt het serum tegen schimmels en bacteriën en helpt het uw nagel regenereren voor betere nagelkwaliteit en groei.

Contra-indicaties zijn kanker en nagelatrofie.

De behandeling bestaat voor U zelf uit 3 fases:

  • Thuis 1 week 2 xdgs voorbehandelen met het Arkada TC-16 serum
  • De behandeling in de praktijk ( de behandeling duurt 45-60 minuten per nagel)
  • De nabehandeling thuis met het Arkadaserum en nacontrole(s).

arkada pedicasa

“Jarenlang heb ik last gehad van mijn ingegroeide nagels aan mijn grote tenen. Na de behandeling heb ik nagenoeg geen pijn meer aan mijn tenen, ik kan dit iedereen aanbevelen.”