- Sport en Voetverzorging

Sport en voetverzorging.

Sporten is gezond voor lichaam en geest. Dat weten we allemaal. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan zaken zoals: 

  • algehele conditie
  • voeding
  • techniek
  • kleding en schoeisel

 

Maar heeft u zich wel eens afgevraagd hoe belangrijk een goede voetconditie is bij het sporten?

Bij voetbal en loopsporten zal dat iedereen duidelijk zijn. Bij sporten waarbij het hoofdzakelijk gaat om behendigheid met de handen beschouwt men vaak een goede voetconditie van ondergeschikt belang. Dit geheel ten onrechte, daar iedere beweging tijdens het sporten een samenspel is van elk onderdeel van het lichaam. Voeten spelen daarbij een belangrijke rol! De aanzet van iedere beweging begint veelal vanuit de voeten door het zoeken naar de juiste lichaamsbalans. Door hun anatomische bouw kunnen voeten zich tijdens het sporten aan veel situaties aanpassen. Bij pijn aan de voet, door bijvoorbeeld een ingegroeide nagel of likdoorn, zal men de voet onwillekeurig anders gaan plaatsen om de pijn te ontwijken. Er ontstaat daardoor een verkeerde belasting van de voet en meer kans op blessures.

Om uw voeten in optimale (sport)conditie te houden is het aan te bevelen deze regelmatig te laten controleren en behandelen door een voetverzorger van "ProVoet". De voetverzorger beschikt over moderne behandelingsapparatuur zodat u vrijwel pijnloos van hinderlijke voetproblemen wordt verlost. En bedenk daarbij dat goed onderhouden voeten elke sportprestatie ten goede komt!        

 

https://www.provoet.nl/  Cadeaubon!!

Leuk om iemand mee te verrassen en kennis te laten maken met een pedicurebehandeling. Mogelijk in elk gewenst bedrag. Wij zijn vandaag gesloten


maandag 08:00 - 17:00 & 18:30 - 21:30
dinsdag gesloten    
woensdag gesloten    
donderdag 18:30 - 21:30    
vrijdag 08:00 - 17:00    
zaterdag gesloten    
zondag gesloten    
Marinet Hoeks-Habraken
Van den Tillaartstraat 5
5571 KV BERGEIJK

T.  06-13039478
E.  info@pedicasa.nl
KvK nr.  17236844
BTW nr.  NL 143082826B01Deze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website