- Handige links

Interessante en nuttige links.

Internet bevat heel veel interessante en nuttige informtie, ook over voeten en voetverzorging! Hieronder vindt u een overzicht van een aantal handige en interessante links. Even klikken op de link is genoeg!

Kwaliteitsregister Pedicures

Er is een KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP) ontwikkeld om de kwaliteit te waarborgen. Zorgverzekeraars verlangen van zorgverleners dat ze hun kennis op peil houden. Iedere beroepsgroep binnen de zorg kent hiervoor zijn eigen systeem.

Lees meer...  

Pedicure.nl

Pedicure.nl is een verzameling van bijna alle pedicures in Nederland, makkeijk gesorteerd op provincie. Je kunt ook op een eenvoudige manier een pedicure in je buurt vinden, door op postcode te zoeken.

Lees meer...  

Pedicure startkabel.

Nog een pagina met veel links naar pedicures en voetensites.

Lees meer...  

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (verordening of AVG) rechtstreeks van toepassing in alle lidstaten van de Europese Unie. De Verordening is de opvolger van de Wet bescherming persoonsgegevens in Nederland.

avg  

Arkada Methode.

De techniek is geschikt voor bijna iedere vorm van ingroei. tgv trauma, verkeerd knippen, (hyper) convexe nagels of nagels die na een operatieve ingreep klachten blijven geven.

stichtingarkadanederland.nl  

Cadeaubon!!

Leuk om iemand mee te verrassen en kennis te laten maken met een pedicurebehandeling. Mogelijk in elk gewenst bedrag. Wij zijn vandaag gesloten


maandag 08:00 - 17:00 & 18:30 - 21:30
dinsdag gesloten    
woensdag gesloten    
donderdag 18:30 - 21:30    
vrijdag 08:00 - 17:00    
zaterdag gesloten    
zondag gesloten    
Marinet Hoeks-Habraken
Van den Tillaartstraat 5
5571 KV BERGEIJK

T.  06-13039478
E.  info@pedicasa.nl
KvK nr.  17236844
BTW nr.  NL 143082826B01Deze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website